Antikvariát
- 30% zbývá
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendík
16,79 EUR
23,99 EUR
Ušetříte (30%)
Skladom 5 a viac ks
Popis
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Jazyk |
slovenština |
Stav |
Nová - lehce poškozená |
EAN |
9788089350209 |
ISBN |
978-80-89350-20-9 |
Rok vydání |
2010 |
Počet stran |
1270 |
Rozměr |
30.6 x 22.0 x 5.7 cm |
Vazba |
Vázaná |
Nakladatel |
Nová práca, spol. s r.o. |
Autor |
Konrád Kendík |